Prometne nesreče 2011

Datum: 17.12.2011
Ob 22.31 je v Cerknici voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča. Posredovali so gasilci PGD Cerknica, ki so izvajali požarno varovanje, odklopili akumulator, očistili razlite motorne tekočine ter pomagali vlečni službi pri nakladanju vozila. 

Datum: 9.12.2011
Ob 19.06 sta pri naselju Unec v občini Cerknica trčili osebni vozili. Gasilci PGD Cerknica so odklopili akumulatorja, vršili požarno varovanje, pomagali ekipi NMP Cerknica in NMP Postojna pri oskrbi treh poškodovanih oseb in očistili cestišče.

 

img_7630

Datum: 23.10.2011
Ob 16.15 so na AC, na odseku Unec - Logatec, občina Cerknica, gasilci PGD Cerknica posredovali po prometni nesreči v kateri se je poškodovala ena oseba. Kraj nesreče so zavarovali, odklopili akumulator ter nudili pomoč reševalcem NMP, policistom, vlečni službi in delavcem DARS

Datum: 22.9.2011
Ob 15.43 je v naselju Unec, občina Cerknica, prišlo do prometne nesreče z udeležbo enega osebnega vozila. V nesreči je bila poškodovana ena oseba, ki jo je ekipa NMP iz Cerknice odpeljala na nadaljnje zdravljenje. Gasilci PGD Cerknica so odklopili akumulator, posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom, požarno in prometno zavarovali mesto nesreče, ter nudili pomoč policiji in vlečni službi. Slike bodo kmalu objavljene na naši spletni strani.

 

Datum: 12.09.2011
Ob 17.56 so trčila tri tovorna in osebno vozilo na avtocesti med Uncem in Ljubljano v občini Cerknica. Aktivirani so bili gasilci PGD Cerknica in Unec, zavarovali kraj nesreče in nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi in prenosu ponesrečencev, odklopili akumulatorje na vozilih, pomagali pri dvigu vozila in posuli razlite motorne tekočine z vpojnimi sredstvi. Tri poškodovane osebe so reševalci prepeljali na zdravljenje v bolnišnico.

Datum: 28.8.2011
Ob 18.07 sta na avtocesti Unec–Postojna v bližini bencinskega servisa Ravbarkomanda, trčili osebni vozili. Gasilci PGD Cerknica so na enem vozilu odklopili akumulator. V nesreči ni bilo poškodovanih.

Datum: 25.8.2011
Ob 16.32 je prišlo med naseljema Grahovo in Bločice v občini Cerknica, do prometne nesreče v kateri se je poškodovala ena oseba. Gasilci PGD Cerknica so odklopili akumulatorje, nevtralizirali razlite motorne tekočine in nudili pomoč policiji. Ekipa NMP Cerknica je poškodovano osebo odpeljala na nadaljnje zdravljenje.

Datum: 28.7.2011
Ob 15.52 je na Partizanski cesti na Rakeku, občina Cerknica, padel motorist in se poškodoval. Ponesrečenca je eden od občanov odpeljal v zdravstveni dom v Cerknico, kjer so ga oskrbeli. Gasilci PGD Cerknica so zavarovali kraj nesreče in počistili cestišče.

Datum: 11.7.2011
Ob 17.19 sta na avtocesti v smeri Ljubljana-Koper pred izvozom za Postojno, trčili kombinirano in tovorno vozilo. Gasilci PGD Cerknica so protipožarno varovali kraj dogodka in nudili pomoč reševalcem NMP iz Postojne. V nesreči so se poškodovale tri osebe, ki so bile prepeljane v zdravstveno oskrbo.

Datum: 25.6.2011
Ob 20.26 sta trčili osebno in terensko vozilo v Starem trgu pri Ložu v občini Loška Dolina. Na kraj nesreče so odšli gasilci PGD Cerknica in Stari trg, ki so zavarovali kraj nesreče in očistili cestišče . Reševalci NMP Cerknica in Postojna so štiri poškodovane osebe prepeljali na zdravljenje v ljubljanski klinični center. Slike lahko vidite v naši

Datum: 20.6.2011
Ob 20.28 se je v vasi Dolenje Jezero, občina Cerknica, zgodila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena kolesar in osebno vozilo. Gasilci PGD Cerknica so zavarovali in pregledali kraj dogodka.

 

Datum: 23.5.2011
Ob 17:33 je bilo v prometni nesreči med Grahovim in Bločicami v občini Cerknica udeleženo eno vozilo, v katerem se je poškodovala ena oseba. Gasilci PGD Cerknica so na kraju vršili požarno in prometno varovanje, odklopili akumulator, pomagali ekipi NMP Cerknica pri oskrbi in prenosu poškodovane osebe ter pomagali pri nakladanju poškodovanega vozila na vozilo vlečne službe.

Datum:9.5.2011
Ob 17.56 se je na cesti Martinjak–Grahovo v občini Cerknica prevrnilo tovorno vozilo in obstalo na boku. V nesreči se je ena oseba poškodovala. Gasilci PGD Cerknica so prečrpali okrog 500 litrov goriva iz rezervoarja vozila, vršili požarno varovanje in odklopili akumulator. V naši fotogaleriji sta postavljena 2 albuma o tem dogodku

Datum: 29.3.2011
Ob 14.13 sta se v trčenju dveh osebnih vozil na cesti v naselju Bločice v občini Cerknica poškodovali osebi. Na kraj nesreč so odšli gasilci PGD Cerknica. Težje poškodovano osebo so reševalci NMP prepeljali v UKC Ljubljana.

Datum: 26.03.2011
Ob 0.33 se je zgodila prometna nesreča pri Studencu na Blokah. Terensko vozilo je zapeljalo izven cestišča ter se prevračalo. Poškodovanih je bilo 5 oseb od tega tri huje. Posredovale so tri ekipe NMP, ena iz Cerknice in dve iz Postojne. Poškodovani so bili odpeljani v UKC Ljubljana. Gasilci iz Cerknice so požarno zavarovali kraj, pomagali reševalcem ter vlečni službi.

Datum: 20.3.2011
Ob 13.10 je pri naselju Zakraj, občina Bloke, osebno vozilo zapeljalo s cestišča in se ustavilo na travniku. Ekipa NMP je tri poškodovane osebe odpeljala na nadaljnje zdravljenje, gasilci PGD Cerknica pa so odklopili akumulator.

Datum: 23.2.2011
Ob 10.22 so na cesti med Podskrajnikom in Cerknico trčila tri osebna vozila. V nesreči so bile tri osebe poškodovane in so jih odpeljali v ZD Cerknica. Gasilci PGD Cerknica so na kraju odklopili akumulator, vršili požarno varovanje, pomagali ekipi NMP Cerknica pri oskrbi poškodovanih in očistili cestišče.

Datum: 22.2.2011
Ob 1.19 so gasilci PGD Cerknica posredovali po prometni nesreči v Benetah, občina Bloke, kjer se je osebno vozilo zaletelo v hišo. Gasilci so razsvetljevali kraj nesreče, vršili požarno varovanje in pomagali ekipi NMP iz Cerknice. V nesreči sta se poškodovali 2 osebi.

Datum: 14.1.2011
Ob 10:46 sta v Cerknici trčili osebni vozili. V nesreči so bile poškodovane 3 osebe, katere so bile s strani ekipe NMP Cerknica prepeljene na zdravljenje v UKC Ljubljana. Gasilci PGD Cerknica so na kraju odklopili akumulatorja ter vršili požarno in prometno varovanje kraja nezgode.